• Hoe kom ik in contact met de Consumentenservice van Nestlé Nederland?

  Neem via deze link contact met ons op: https://www.nestle.nl/info

 • Ik ben geïnteresseerd in duurzaamheid - wat doet Nestlé allemaal?

  Informatie over duurzaamheid is te vinden via deze link: https://www.nestle.nl/maatschappij-en-duurzaamheid

 • Waar vind ik de beschikbare vacatures binnen Nestlé Nederland?

  Onze Nestlé vacatures zijn hier te vinden. Ben je geïnteresseerd in ons ‘Young Talent Programme’, klik dan hier voor meer informatie. 

 • Vindt er kinderarbeid plaats binnen de cacaoketen van Nestlé?

  Geen enkel bedrijf dat cacao inkoopt uit Ivoorkust, kan garanderen dat kinderarbeid binnen de keten van kleine boerderijen volledig wordt tegengaan. Bij Nestlé is dit niet anders, maar we zijn wel vastbesloten om dit probleem aan te pakken. Het gebruik van kinderarbeid is onacceptabel en gaat in tegen alles waar we voor staan. We hebben onszelf als doel gesteld om dit volledig uit onze cacaoketen te verbannen en hebben daar een toegewijd actieplan(pdf) voor opgesteld. We hebben belangrijke stappen gezet met dit plan, maar we erkennen dat zolang er kinderen op cacaoboerderijen werken, er altijd meer te doen is.
   

 • Wat is het beleid van Nestlé ten aanzien van kindermarketing?

  Nestlé maakt geen reclame voor haar (chocolade)producten gericht op kinderen onder de 13 jaar.

  Als grootste voedingsmiddelenbedrijf ter wereld zien we het als onze verantwoordelijkheid om een gebalanceerd eetpatroon te bevorderen. Zeker bij kinderen. Voor onze chocoladeproducten maken we daarom geen reclame voor kinderen. Dit is in lijn met ons beleid om onze producten op een verantwoorde manier onder de aandacht brengen. Alle reclame voor voedingsmiddelen gericht op kinderen onder de 7 jaar is daarom niet toegestaan.